Stora Arkanen

Narren 0

Kortet Narren i stora orkanen visar att du är i början av din resa.

När det kommer till karaktär av vissa människor så ljuger dessa människor på ett barns nivå. Tex att de inte minns något dumt de har sagt till dig. Eller så ljuger de om att alla människor är just intresserade av dem, men de själva är inte intresserade. De har en självkänsla på skit nivå och en IQ på skitnivå.

Dessa människor har heller inga gränser för vad de kan skriva och säga om dig om de trodde att de kunde komma undan.

När du tar denna sort på allvar så tror de högt om sig själva. När du slutar ta dem på alvar så tror de lågt om sig själva. Din tanke om dem bestämmer vad de själva ska tycka om sig själva.

Narren
kortet narren i tarot

Någon du kanske en gång i tiden såg upp till möter du helt plötsligt på stan med sin nya familj. Du kommer knappt i håg vad personen heter och vet liksom inte vad du ska säga? Personen själv blir helt tyst och vågar inte säga något då personen är på just Narrens nivå. Personen känner sig underlägsen och nervös inför din energi den nya energin där du inte tar dem på allvar.

Folk kan också spela dumma när du ifrågestätter saker och ting. De låtsas inte minnas vad de har sagt. De skryter också på en låg nivå och på ett sätt som är uppenbart att det är lögner.

Noaks Ark

Tex så vet jag en kille som skröt om att 2 iranier, 2 bengaler och 2 araber från hans jobb har stött på honom. Han sa 2 av varje som om han skulle bygga Noaks ark.

Visdom

Ta inte någon människa på allvar. Ingen har större värde än du själv. Du bestämmer själv om de har ett värde eller inte. Låt ingen tro sig vara över dig oavsett vem de är så är de oersättliga. Även en kung är ersättning en kung dör och en ny kung kommer krönas.

https://www.stadsallskapet.se/