Stora Arkanen

Narren 0

Kortet Narren i stora orkanen visar att du är i början av din resa.

narren
Detta är Narren dvs the fool i tarotkort

När det kommer till karaktär av vissa människor så ljuger dessa människor på ett barns nivå. Tex att de inte minns något dumt de har sagt till dig. Eller så ljuger de om att alla människor är just intresserade av dem, men de själva är inte intresserade. De har en självkänsla på skit nivå och en IQ på skitnivå.

Dessa människor har heller inga gränser för vad de kan skriva och säga om dig om de trodde att de kunde komma undan.

När du tar denna sort på allvar så tror de högt om sig själva. När du slutar ta dem på alvar så tror de lågt om sig själva. Din tanke om dem bestämmer vad de själva ska tycka om sig själva.

Någon du kanske en gång i tiden såg upp till möter du helt plötsligt på stan med sin nya familj. Du kommer knappt i håg vad personen heter och vet liksom inte vad du ska säga? Personen själv blir helt tyst och vågar inte säga något då personen är på just Narrens nivå. Personen känner sig underlägsen och nervös inför din energi den nya energin där du inte tar dem på allvar.

Folk kan också spela dumma när du ifrågestätter saker och ting. De låtsas inte minnas vad de har sagt. De skryter också på en låg nivå och på ett sätt som är uppenbart att det är lögner.

När detta kort kommer upp så innebär det att du har tagit beslut och valt bort folk som inte har något att komma med. Det kan vara en bloggare som inte är duglig med kronofogden bakom sig och har en usel blogg med dåligt värde. Samt vill ej ha sina domänadresser då hon ej har råd att köpa tillbaka dem, men ändå ställer krav och säger att det är bråttom fast att människan är nästan passiv bloggare. Lögner som är genomskinliga. Det kan också vara kvinnan som säger att rika blir rikare, men ändå låtsas ha en trasig bil varje gång för att inte slösa på sin bensin. Varje gång är bilen på lagning eller barnen behöver hennes bil fast att barnen är gifta har egna barn och egen bil.

 

Detta gäller också Långa M som låtsas inte minnas när man ifrågesätter saker hon har sag. Eller kastrerade katten som har 2 araber, 2 afganer och 2 greker som stöter på honom och han vill inte ha dem.

Samt du möter på tönten med hela familjen utanför garaget och får underhålla alla. Här känner tönten sig på Narrens nivå och du själv har övertaget.

Även när H ska ge nyheten om att likdelen har ett barn på 5 månader som om du skulle ha nytta av den informationen. Dvs tänker inte alls när han pratar.

Noaks Ark

Tex så vet jag en kille som skröt om att 2 iranier, 2 bengaler och 2 araber från hans jobb har stött på honom. Han sa 2 av varje som om han skulle bygga Noaks ark.

Visdom

Ta inte någon människa på allvar. Ingen har större värde än du själv. Du bestämmer själv om de har ett värde eller inte. Låt ingen tro sig vara över dig oavsett vem de är så är de oersättliga. Även en kung är ersättlig en kung dör och en ny kung kommer krönas.

2024-01-01

Instinkten om att Beteende banken själv inte ens tror på den business jag bygger upp och gör en bivilfara och drar sig undan. En gång för alla känner jag att jag verkligen inte kommer vara tillgänglig varje fredag. Den enda gång jag själv kan komma åt människan och då tänker göra det. För det handlar ej om hämnd det handlar om min tid och prioritering för en människa som inte sätter något värde tillbaka någonsin.

https://www.stadsallskapet.se/