Stora Arkanen

Magikerna 1 i Tarot leken

Magikern är kort nr 1 i den Stora Arkanen tarotkort

magikern magikern

Positiva med magikern

När du tar detta och lägger den åt vänster dvs den positiva sidan då innebär det att du har mött människor som håller vad de lovar. Samt att du har alla egenskaper att själv uppfylla dina egna drömmar. Du behöver ingen annan än dig själv när du har dragit Magikern bland dina tarotkort som tillhör den Stora Arkanen.

Negativ med magikern

Kommer detta kort upp på höger sida dvs negativa sidan då innebär det att folk bara pratar utan att det leder någon vart. De kommer inte fylla någon funktion alls i ditt liv. Linkedin killen presenterade i varje fall en guldgruva för mig som jag fortfarande har bra samarbeten med. Dåren jag blev delägare med är en skam för livet.

Jag blev delägare med kanske världen största idiot en gång i tiden. Det enda hon gjorde var att babbla och inget av det hon sa blev verklighet. Dvs mycket snack och liten verkstad. Samt på var det en kille på Linkedin som bad om ett möte. Han snackade bara och det ledde ingen vart på det försökte han snylta på folk. Samma sak med idioten jag blev delägare med det enda hon satte i system var att även snylta på de som skulle bli våra kunder genom att försöka äta gratis på deras café och restauranger.

Idioten jag blev delägare var också psykisk sjuk och var sjukpensionerad och levde på försäkringskassan. Hon manipulerade sönder vår VD om att det var så synd om henne. Han gjorde mer för henne än vad han någonsin hade gjort för sin egen dotter som senare klev in och ut i företaget flera gånger.

Två luftburna idioter

En gång kom det två killar till Uppsala för att samarbeta med mig. De snackade om saker jag redan hade hört förut och kom inte med något nytt. Det var ett tomt möte som verkligen ekade om jag hade använt båda som inredning i en stor sal.