Bägarfamiljen, Ett i Tarot

Ess i bägare

Ess i bägare tillhör bägarfamiljen och bägare handlar mycket om känslor

Ess i bägare
Ess i bägare

Ess av bägare innebär att en person har tagit ett beslut som är svår att rubba. Man har ingen öppen dörr kvar.

Positivt

dvs om den kommer på vänster sida: Att du väljer bort tex en hel familj som förut stod dig nära eller som du behandlade som din familj. Du har förut alltid försökt leva upp till andras krav och villkor. Du har nu vaknat upp och tänker att det är nu du som ska vara svår att nå. De ska få kämpa för att ens få bekräftelse av dig. Deras bekräftelse är inte värd något längre för oavsett vad som görs så kommer de med alla medel försöka trycka ned dig. Samt de ska i den familjen tävla om vem som har bäst kontakt med dig. Du kan vända på allt bara du inser det.

2024-01-12

Detta kort kom även upp när jag beslutade mig för att sluta hämta och lämna BB varje vecka. Insåg att man kan inte finnas resten av sitt liv för någon som inte ens finns en enda dag i ditt liv. Som om mitt liv går ut på att se till att andra människors pusselbitar faller på sin plats när mina pusselbitar är i en kartong jag inte ens kan få ut.

Business

Får du upp detta kort i business har du med att göra med någon som säger samma sak om och om igen. Mötte en gång 2 personer i Hammarbysjöstad. De bråkade om pengar inför mig dvs en hade inte betalat den andra. Så en blev sur och gick. Mycket lyckat möte måste jag säga. Sedan erbjöds svarta pengar ännu bättre. Snacka om att göra allt fel och då hade jag åkt långt för att träffa dessa två roliga människorna. De hade även samarbetat med Paow från Paradise hotell sa det och betalade henne också svart.

Varning

Detta kort kan också ha en varning om en person som kommer vända dig ryggen vad du än gör. Får du upp detta kort säger kortet att det är en person som aldrig ändras och att du behöver vända ryggen för evigt och aldrig mer ta upp kontakten med en sådan person. Glöm inte att alla människor är oersättliga detta är en magisk lag oavsett vem det handlar om. De du älskar kan du inte ersätta, men älskar du verkligen folk som ändå har för avsikt att trycka ned dig?

Tex Shrek är alltid på dåligt humör oavsett vad som händer.

En sann historia om en känd skådespelare

En kille hade precis bjudit ut en tjej på en dejt. Han ville så gärna imponera på denna tjej och fick en idé när han såg en känd man sitta vid ett bord längre bort. När tjejen han bjöd ut gick på damernas så gick han fram till skådisen och sa “snälla kan inte du låtsas som om du känner mig när du går förbi mig så jag får imponera på min tjej”. Sagt och gjort så gjorde skådisen detta. När han väl hälsade som om han kände honom så blev han i stället förnedrad. Killen som hade bett om tjänsten hade bara nickat till som om han inte hade tid eller ville bli störd.

Då du får upp kortet Ess av bägare har du med denna typ att göra. Dvs de har så mycket agg och falskhet i sig att de gör allt för att komma åt dig. Så vad tror du händer om du skulle göra minsta lilla försök till kontakt?