7, Myntfamiljen

7 av mynt eller myntsjuan

7 av mynt eller myntsjuan av myntfamiljen i tarotleken

7 av mynt

Positivt om kortet kommer på vänster sida

Det positiva med myntsjuan är när du förut har satt värde på folk som är svåra att nå. Helt plötsligt ser du dem som nollor och sätter värde på folk med gott hjärta. Tex nedan buffel kanske en gång i tiden varit stroppig då har folk kanske sagt “den tror att den är något” Du vaknar upp och inser att den sorten inte har någon status alls på någon front. Du ser mer upp till dem som är vänliga för de är sällsyntare.

7 av mynt

Man tar också ett beslut och tvärnekar någon du förut har satt stort värde på. Du får rättare sagt chansen att verkligen dissa. Tex om du redan sitter i en bil och personen också sätter sig i samma bil som dig. Personen hälsar men du vägrar hälsa tillbaka. Du slipper också möta personens blick vilket gör att du har mindre samvete. Samt om du är med och vinkar av personen så har du chansen att dissa människan 2 ggr när du tar farväl av alla men inte av den personen.

Positivt kan också vara att tex du är delägare i ett företag och lyckas slippa skriva under avtal som binder dig till skulder när det handlar om oärliga människor. Tex så slapp jag skriva under en bindande borgenärspapper för LTE och aporna.

Negativ om denna kommer på höger sida

Du kan totalt tappa ambitionen för något du brinner för. När du får höra att folk har gått före i kön för något du själv länge har drömt om. Tex likdelarna har gått före i kön. Likdelarna är en person vars kropp, huvud, armar inte verkar passa ihop med resten. Lite som Frankenstein där man har satt ihop likdelar till en kropp.

Samt (Ögonen i pannan) har vänskap på sina villkor. Då denna kort kommer upp så har du säkert med att göra med någon som har vänskap på sina egna villkor. En person som kan sova över hos dig när hon känner för. Kan ringa dig när hon än vill men när du ringer tillbaka får du aldrig svar. Ögonen i pannan är en person som har opererat näsan och därför ser det mer ut som om hennes ögon är i pannan.