Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Rensning pågår…

Fortfarande kommer den där ekorren vid min väg. Antingen ser jag en ekorre nästan bli påkörd eller så är ekorren varje morgon där ute i trädgården när jag dricker mitt morgonkaffe. Håller han redan på att samla mat inför vintern? Eller är det till de små ekorrbarnen?

Vad menar då budskapet med ekorre? Jo enligt Solöga så är det, ut med det gamla och in med det nya. Sen några år tillbaka har han varit vid min sida och jag försöker verkligen rensa. T.o.m sambon rykte 🙂 nä skämt åsido, inte bara därför. Hahaha!

Så ser det konstigt ut på bloggen, så har jag rensat utan att veta hur det blir. För jag vill egentligen har det lite snyggare och det har varit så rörigt och fult. Detta får bli en blogg och sen kommer jag ordna med en hemsida istället. På hemsidan kommer du se allt jag gör och bättre förklaringar. I nuläget blir det ingen .se sida, då ekonomin får hållas lite tight, men ni ska väl kunna hitta ändå hoppas jag.

Så ang ekorren! Jag förstår att utrensning tar ett tag och jag tror det har varit ett stort projekt. Det handlar om att rensa ut sånt som inte gagnar mig längre och det är allt så som kläder, energier, material, vänner, sociala medier och så kommer vi till det sista…Maten! De sista åren har varit att jag gjort mycket tvärtom. Jag vet vad som ska ätas och vad kroppen behöver men har behövt att “svulla” lite mycket. Det har varit en del själsligt också och ja….

Det sista jag behöver rensa är kroppsligt. Därför har jag börjat med att grodda, mjölksyra och pressa egen juice igen. Och det är så gott. Det är som kroppen bara har längtat efter det men glömt av smaken och behövde påminnas.

 

Ekorrens svans hjälper den att hålla balansen och värmen | Rädda  Djuren-klubben |

 

Lämna ett svar

Till startsidan