10, Stavfamiljen

Tio av stavar

Tio av stavar tillhör stavfamiljen i tarotleken som också kallas för stavtian.

Stavtian handlar om att du har mött på de svåraste människorna. Sedan är det upp till dig om du tror att du måste ha dem i ditt liv eller om du kan befria dig från dem.

Tio av stavar Tio av stavar

Positivt Tio av stavar

Positivt med korten om den hamnar på höger sida är att du upptäcker att du är välsignad om det dyker upp en idiot från massan som ser till att du lämnar massan. Tex måillafejan J.K var en människa från helvetet. Hade hon inte var en av delägarna så hade jag stannat kvar i företaget och låtit mig bli bestulen på pengar resten av mitt liv. Det fanns ingen chans att jag skulle lämna ett sådant företag.

Jag är i dag mycket tacksam att J.K såg till att jag lämnade företaget. Jag stod helt enkelt inte ut med hennes vidrighet. Samt att ett ponduslöst gäng för länge sedan också började frysa ut mig är jag mycket tacksam för i dag. Du har tagit dig loss från en omöjlig situation.

7 maj 2021

Samt så mötte jag svarta änkan och hon såg ut som en skitfläck i sin bil. Jag var glad och skrattade med mitt sällskap Lotta i bilen. Sist jag körde förbi svarta änkan var jag med Mi T i bilen (den som hugger alla även de som vill henne väl) då blev jag på dåligt humör. Jag vinkade till dottern och fick ingen feedback av svarta änkan. Denna gång var det som om en helt främmande åkte förbi. Skulle jag förut säga att jag inte var ledsen skulle idioten säga “brukar jag säga så om din familj”. Jag ska också göra så mot din familj.

Koncentrationsläger

Det är inte värt att vara kvar i en grupp som fryser ut dig. Det finns en mening över att du blir utfryst. Det är dina skyddsänglars enda sätt att frigöra dig från dåliga människor. Det är som att det inte finns plats på en koncentrationsläger men du vill ändå in för att visa att du kan komma in.

Dessa grupper kommer ge dig ångest där du känner att du inte duger varje gång du möter dem. De har då svikit dig eller fått barn tidigare än dig. De har träffat den rätta i livet och de har kanske bättre hälsa och utseende än dig. Du känner dig både hotad och får ångest i dessa människors närvaro. Så du behöver jobba på att verkligen ta bort dem från ditt liv både mentalt och fysiskt.

Varning Tio av stavar

Detta kort kan också komma med en positiv varning tex så drömde jag om att jag och min första delägare Jennifer satt i bara pyjamas. Dvs vi är i början av vår resa inom vårt företag. Mellan oss satt prins Daniel. När det är en manlig kunglighet i en dröm innebär det att man bör avsluta relationen. Positiv varning helt enkelt. Om man drömmer om en kvinnlig kunglighet så innebär det att man är på rätt väg med denna person.

Negativa karaktärer

Detta är också om det kommer upp när du vill veta vem du har framför dig. Att du faktist har att göra med en vidrig person som använder allt emot dig som ovan måillafejja gjorde med mig. När jag talade om en känd person jag känner sa hon “släpp det där nu”.  Som om jag ältade fast att hon var avundsjuk på vilka jag kände.

Du kan ha att göra med väjningsplikt arslet dvs en kvinna som har trekantig arsle men trodde hon skulle kunna göra andra kvinnor avundsjuka med den. Du kan ha att göra med en som är ingift eller måillafejjan ovan. Dvs positiva är att de finns så att du inte längre ska ha med deras krets att göra.

Tex förut kunde jag hela tiden försöka få min familj att tro att den jag lever med är en mycket bra människa. Detta grundar sig i botten att jag vet att de har en annan åsikt och jag vill visa att jag är värdefull för den jag lever med. Samma sak gjorde han genom att berömma Dullen för mig hela tiden. När jag inte längre satt värde på Svarta änkan så kände han på sig det och slutade att berömma Dullen.

6 maj 2021 vaknar jag upp

Nu förstår jag varför vissa gifter in sig och kommer min väg och varför ingifte svarta änkan blev lika vidrig som Måillafejjan J.K

Det är för att du ska stå upp för dig själv och inte ta varken din parter eller familjen på allvar. Har länge funderat på varför dina skyddsänglar lägger in en sådan provocerande människa i din närhet. En som provocerar dig för missfall och en som sedan låter dig ta hand om hennes barn och på det ignorerar dig med flit för att provocera ännu mer. Vill väl se hur långt hon kan gå av att du fortfarande är tillmötesgående. Nästan som om hon testar för att se hur mycket hon kan provocera en människa om hon får chansen. Visar egentligen vilken störd psyke och karaktär personen själv har. Endast gud vet hur förnedrad hon någonsin har blivit i sitt liv eftersom denna begär gentemot oskyldiga människor finns.

Dina skyddsänglar vill att du sätter värde på dig och därför skickar så provocerande människor för att du ska lära dig att säga i från till min korkade partner.

Personen som får detta kort verkar attrahera in män som försvarar psykisk sjuka kvinnor gentemot dig. Först är det VD Ulf som försvarar Jennie så att vi gick i konkurs. Samt nu försvarar din partner provocerande kvinna precis på samma nivå. Här måste jag hålla med Jennie som om företaget handlade om Jennies psyke och mindervärdeskomplex. Här måste din partner hålla med en provocerande psykisk sjuk golddiggers  som om hans och ditt liv är baserat på en kvinna som gifter in sig för uppehållstillstånd och pengar.

20 mars 2022

Jag sitter i ett möte med en kvinna som påstår sig kunna allt om SEO. Jag pitchar in hur vi kan samarbeta och mitt i avbryter hon och säger att hon inte vill samarbeta. Detta med att avbryta visar hennes falskhet att allt är på hennes villkor. Hon hade inte ens en utbildning färdig utan tänkte göra i ordning för att tjäna pengar på mig omgående. När hon ens gav oss utbildning under 30 minuter lärde jag mig ingenting för hon förklarade ingenting. Hon kan ta sina kunskaper och slänga sig i en container där hon hör hemma. Detta är en människa som ljuger och har inga kunskaper. Jag kollade upp hennes referenser och ingen kom ens på framsidan av google. Jag frågade henne hur hon marknadsför sig i dag och svaret var via rekommendationer. Vem rekommenderar ens henne?