De klädda korten, Myntfamiljen

Page i Pentagram eller myntprisen

Page i Pentagram eller myntprisen

Tex kusinfru C vill skvallra om svarta änkan och jag är inte ens intresserad.

2023-07-08

Min syster berättar om svarta änkan som delar bilder på spädbarn som hon hittade på måfå på internet när andra får missfall. Detta får mig att aldrig mer vilja ha med dem att göra. Nog är nog jag kommer aldrig mer ge en sekund extra av mig till dem mer. Åter tänker jag på det medium Marita sa att jag ska bara göra det som gagnar mig. Jag får migrän i min frustation och dagen efter har jag också migrän. Jag blir så arg på att man ska tala om för mig sådana saker. Det är så idiotiskt samtidigt så lär jag mig att ta ännu mer avstånd.

Positivt

Jag vaknar upp och gör ej EFT (emotionell freedom teknik) på att någon ska sluta spela på samvetet. Jag vaknar upp och inser att jag ska jobba på att helt enkelt inte ta åt mig. Gyllene regeln du kan inte ändra på andra du kan bara ändra på dig själv här kliver in med stormsteg.

Waynes tog avstånd från LTE på min begäran.

Tur i oturen

Sponrinsg av Doris matchmakers blev jag bortvald men fick ändå betalt.

Bosse kan inte längre skriva ut det jag önskar, men jag blir helt fri från träsket.