Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Coachning

Har du påsar under ögonen? Känner dig uppsvälld och pluffsig? Kanske känner du att huden har förändrats och är mer livlös och slapp. Armar och ben känns trötta, det värker i leder och muskler. Tröttheten försvinner inte, hur mycket du än försöker sova och inta kaffe. Ditt sockersug har skjutit upp i höjden också. Det är så lätt att ta den där smörgåsen eller köpa det där kexchokladet när du är hungrig och det är en bit hem.

Du har mycket att göra både på jobb och hemma. Det är svårt att hinna med allt som måste göras och som du önskar att göra. Dock så ruckar du inte på din medationstid, för den ger dig så mycket. För visst är du spirituell och tror på det alternativa. Men att boka tid för att vilka kosttillskott, örter, kostförslag och sånt hinner du bara inte nu. Det skjuts upp och särskilt nu i dessa tider. Man ska ju vara försiktig.

 

Du vill gärna ha tips på hur du kan må bättre, lindra sockersuget, gärna skippa det där brödet som är en stor last dessutom.

Tänk att få mer energi och inte så där trött jämt och ständigt.

OM detta låter som du, så har jag coachning via mail! Du hör av dig till nordenstjarna@gmail.com som jag sen skickar med returnerande mail ett formulär som du ska fylla i. När du har betalt för coachningen så hjälper jag dig att komma till rätta med din uppsvälldhet, magproblem m.m med hjälp av min trumma så söker jag vilka örter du behöver just nu. Vilka kosttillskott du ev behöver för att stötta upp kroppen så det är lättare för läkning. Jag tar även upp om det är speciell mat du bör undvika eller tillföra. Du får även kostråd och förslag på hur du kan lägga upp en dag eller 2. Allt detta sänder jag i ett dokument i mailet tillbaka. Det krävs ingen tidsbokning och du kan ta dig an livet precis som vanligt medan jag arbetar med dig.

Pris 1750kr

Tar faktura eller swish, betalningen ska vara inne före jag tar an dig.

Känns detta rätt och du vill äntligen börja med att hjälpa dig och din kropp? Hör av dig via mail nordenstjarna@gmail.com

Mvh

Jenny

 

STEG 9: Personligt stöd med ditt jobbsökande — editbrunner

Lämna ett svar

Till startsidan