Bägarfamiljen, De klädda korten

Konung av bägare

Konung av bägare

kung i bägare

Negativ sida visar att du kommer aldrig få personen på din sida. Tex någon blir delägare med f.d oärliga delägare och du försöker varna personen. Så kommer du inte kunna få personen att förstå. Personen kommer inte förstå ironi ingenting utan väljer bort dig omgående. När en sådan person första mening känns negativ så sluta bara diskussionen för det kommer ej leda någon vart.

Jag hade en läkarvän som skulle betala med kort. Hade redan givit henne stor rabatt och hon drar ut kortet när jag ska ta 25 kr fast att summan var på 125 från början. När jag talar om detta för henne spelar hon dum och tittar bort. För då betalade nästa kund hennes skuld i stället.

När ett företag du har kontakt med vill bli delägare och endast erbjuder rådgivning.

Ett av dina syskon kräver och klamrar sig fast på ett fullständigt odräglig och krävande och osjälvständigt sätt.

Positiv du vaknar upp och få avsmak för vissa människor du annars fortfarande saknar. Tex när likdelarnas sambo bjöd in mig och hon satt bara tyst. Tanken av att hon inte bjöd in fast det är hon som borde göra det gav mig sådan avsmak av henne.

När du inte lägger energi på att göra något bra för människor som du vet aldrig kommer uppskatta det goda du gör för dem. Tex Demonen och Basik. Demonen struntar du i ett sätt som du aldrig förut gjort helt utan samvete. Sedan den dagen människan ville stoppa din business så känner du bara hurry up your vimp…., Samma med Basiken du vägleder henne i ingenting för du verkligen skiter i henne. Du vet att inget kommer ha betydelse för skiten så från början struntar du i människan och håller distans. Folk kan komma tillbaka med egen vilja men kommer aldrig mer in på ditt liv på samma sätt.