De klädda korten

Översteprästinnan

Översteprästinnan

När du har bestämt dig för att du verkligen inte vill ha med en person någonstans tex min f.d delägare som jag kallade för toaborsten då hennes hår såg ut så. I tarotboken står det att det är en person som varken lyssnar in eller ut. Sunt förnuft lyser med sin frånvaro.

Att upptäcka marsvinet som inte svarar i telefon när man ringer. När det handlar om pengar är marsvinet snabb att ringa upp en direkt. Hur många gånger har jag inte ringt och aldrig fått svar. Detta är en person man aldrig kan räkna med allt är på marsvinets villkor.

25 sept 2023

Egon bossar och alla tappar lusten börjar ställa krav på vilka som får besöka och hoppar från gren till gren i tron på att människan kan manipulera något. Integritetskränkande! Människa tänker påverka mer än 10 personers liv på ett slag. Denna människa ska man aldrig ställa upp för.