8, Svärdfamiljen

Svärdsåttan eller 8 av svärd

När 8 av svärd dyker upp kan du ha med att göra väldigt provocerade personer.

Det är också en 3:e person som går emellan er två. Tex så fick jag upp detta kort när jag fick reda på att skorpionen Vile skilja sig då hennes man varit otrogen. Detta kort kom även upp när BB (beteendebanken) skröt om att Tönten hade hittat ett riktigt kap. Hon provocerade så mycket att man får migrän 3 dagar i rad.

Samt så fick jag upp detta kort på skorpionen som är gränslös över hur mycket man kan provocera en annan människa.

Det positiva är att nu äntligen kommer jag att bli av med skorpionen. Hon skiljer sig och försvinner från vårt liv for ever hoppas jag. Jag blir även av med ett av företagen som aporna tar över helt. De tvättar ändå pengar i bolaget och döljer allt och kör sitt eget race. Skönt att både bli av med företaget och ovan skorpion på en och samma dag.

Hemligheten med EFT (hälsa och ekonomi)

Positivt att komma på att jag ej behöver göra jobbiga tråkiga seanser med EFT. Helt plötsligt kom jag på att jobbar jag på mitt psyke som är roligast så följer allt annat efter. Dvs när psyket balanseras och jag inser mitt värde då blir jag rikare och friskare. Jag behöver ej bena ut min hälsa utan den följer med mitt psyke. Det kan dessutom kan göra är att tex be universum skicka kunder eller alternativa behandlingar. Men ej gå in på detaljer kring att någon ska tacka ja till min verksamhet eller att jag ska bli bättre hälsomässigt.