7, Stavfamiljen

7 av stavar eller stavsjuan

Det negativa med detta kort är de negativa svartsjuka människorna man möter.

Har du tex kvinnor i din närhet som försöker dominera dig och trycka ned dig? Det kan vara en töntig persons vänner som egentligen inte är dina vänner men de ser en chans att trycka till dig för att de vågar och för att du är i behov att komma överens med dem. Som Shrek och andra kvinnor som helt enkelt är galna.

Någon som vi kan kalla för likdelarna tar kontakt med folk bakom din rygg. Hon vill ha hjälp av tönten och respekterar inte vad du tycker om det.

Det kan lika gärna vara en kvinna. i din familj som bjuder hem folk men inte bjuder hem dig fast att ni har kontakt strax innan bjudningen. Det är skillnad på att hoppa över en person som inget vet än att personen vet och ändå inte blir inbjuden. Nu behöver du ej ha dåligt samvete för denna människa eller ställa upp alltid. Du kan säga nej när det är nej.

Du sätter också stopp för vissa saker då du har att göra med falska människor. Tex f.d delägare anmäler du till olika företag och instanser för nog är nog. Det positiva är också när en dominant kvinna som överdriver och är påträngande i din business vill bli delägare och du lyckas skaka av dig personen.