2, Svärdfamiljen

Två av svärd eller svärdtvåan

Detta kort kommer upp då man vill kunna se igenom en person tex hästen och till slut ser man igenom personen. Även denna människa blir något man aldrig mer vill ha kontakt med.

Universiell lag är att när du gör allt för att behålla en person kommer personen till slut gå över ditt lik för att få sin vilja fram. Du blir värd så mycket som du böjer dig. Ovan häst så har kostat mycket pengar och på det har personen gömt undan dina pengar dvs stjäl från dig. Sedan inte vill ha kontakt med dig för att du inte ska upptäcka stölden.

Finns också töntiga människor som kan jämföra dig med någon bättre och yngre. Se upp för dessa människor och ta avstånd direkt från dem.

2024-01-20

Här kommer även f.d delägare med glögg mellan tänderna. Du upptäcker att du inte vill längre vara delägare med denna person. Att personen börjar behandla dig som Apan Ulf och tror att människan nu får övertaget. Under den tiden på mötet så vill du tillmötesgå personen och sedan vill du bara trampa på människan och ta bort alla länkar. En idiot som tror att man kan sätta sig på en för att man är snäll. Du inser också att människan inte är en affärsmänniska och vill helst av allt inte mer ha något med denna människa att göra. En översittare som försöker ta över alla beslut och pratar ett i kör och du får ingen syl i vädret. Hans affärsplan linkar hans eget IQ. Under hela mötet var han på dåligt humör och försökte få mig att känna mig dum. Under hela mötet sa han att jag gick i från ämnet fast jag talar om företaget hela tiden. Människan blev ren skit på en dag. Människan jagar bort kunder och tror på mirakel i ett företag som säljer noll.

När det gäller affiliate spelar människan dum och vill att du förklarar och sedan säger att jag inte har koll på något. Han gör helt enkelt som Ulf låtsas inte förstå och har taggarna utåt. Man vill bara ge upp och inte mer ha med människan att göra. En konkurs företag kan han ta över 100 % inte mig emot. Precis alla kontakter var mina människan har inte fått in en kund eller en kontakt. Tur att skiten visade hur han agerar så slipper jag större bekymmer i framtiden samt så vill jag inte längre jobba med livsmedel.