Drömtydning

Drömtydning en person struntar i mötet

Jag drömde om att en gammal vän jag brukar kalla för likdelarna då hon inte var en bra människa, skulle träffa mig men hörde inte ens av sig. Jag letar efter hennes profil på Facebook och ser en knapp med tvillingar två pojkar fast hon i verklighet har 2 döttrar.

Jag frågade henne varför hon inte ens hörde av sig. Dvs ska man ej komma på ett möte så kan man avboka det oavsett när man upptäcker att man inte kan komma.

Jag vaknade av att en glögg avbokade när jag påminde henne. Först att det var krångligt och sedan att husdjuret var sjukt. Dvs två olika orsaker. Hade jag inte påmint hade personen inte dykt upp alls. Ändå såg jag att denna person använde en annan glöggflaska för sina dryck än våra. Så nog fick jag mig en misstanke och sådana brukar ej vara ambitiösa precis som likdelen ovan.