Sex i Tarot, Stavfamiljen

6 av stavar tarotkort

Då du får upp detta kort har du valt din själsliga liv utan demoner. Du vill verkligen inte ha dem i ditt liv på något sätt. Du vill inte ens att de närmar sig dig eller du vill inte ens hämnas på dem.

Det är också när du känner denna känsla av fullkomlighet utan dessa människor som dessa också kommer hamna i sina egna gropar. Du valde bort Tönten helt och hållet och vill inte ens se personen på avstånd eller att personen ens ser dig. Du vill inte att de ens tänker på dig. Du vill helt enkelt ingenting med dessa människor längre.

Du har en själ och den själen har du respekt för till den grad att dessa väljs bort för evigt. Du är stolt över din själ och inser att enda gången att få värdighet är när du levererar samma känsla till folk som de har levererat dig.

Även en person vi kallar för Kaninen som lägger orden i andras mun tex jag hörde av min vän att du hade sagt si eller så. Fast att jag vet att jag aldrig har talat om henne så vet jag att orden kommer från henne själv. Eller Kaninen kan säga du har gjort så mycket för mig jag gör ingenting. För att jag ska säga “jo du gör mycket för mig” Dvs tomsnackare

Man når en gräns där nog är nog och man gör seger tex när jag kastade äpplen på en kvinna som skulle tränga sig på och säga att jag inte får plocka äpplen på en offentlig plats. Hon fick sig en läxa och kommer aldrig mer närma sig någon mer.

8 februari 2023

Du upptäcker också att hämnd gör bara att du själv också drabbas negativt. Tex du vill bli av med svarta änkan och då innebär det mer ansvar för dig. Därför önskar du ingen hämnd bara de inte kräver mer av dig. Tex ville att måillafejjan skulle få sämre ekonomi. Vi jobbar i samma bransch och går det dåligt för henne går det även dåligt för mig. Därför släppa både måillafejjan och de jag vill hämnas på genom att svarta änkan försvinner.