9, Myntfamiljen

9 av mynt eller myntnian

När myntnian kommer upp så innebär det för mig att jag har tagit mig ut ur ett sällskap jag inte trivs med. Jag fick känslan av att man inte får ta plats utan ska be om lov att få prata och inte ens då få en syl i vädret. Man ska jobba gratis och andra ska bestämma allt. Att de inte ens ska köpa in ens egna produkter och rösta bort fast att man är närvarande.

Själv hade jag röstat ja om en ägare var närvarande med sin produkt och företaget hade några av kriterierna som uppfyller.

Att sitta på massa tomma zoom möten utan att hänga med eller ens få prata. Detta gav verkligen ingenting utan tog bara min tid och energi till ingen nytta. Hur kan folk ha så mycket att säga bara för att de ska köpa in några produkter för att personligen förbruka? Hur kan man ha möten minst en gång i veckan för att köpa in produkter. Jag tänker på vår egen verksamhet där vi köper in 100 olika produkter och inte har vi något möte för att köpa in dem. Här hade de 6 produkter där de diskuterar in och ut och knappt höll till ämnen utan diskuterade mer om själva mötet och arrangemang än själva produkterna. Stort nej tack till detta sällskap som tog mer än de gav.

Kan också handla om människor som redan har valt bort dig pga av någon annan tex sangsar, hans mamma, N yenge, Dullen mm. Samt f.d delägare A som är vän med de som kan komma in med pengar. Här spelar det ingen roll vem jag är utan vad jag är.

Jag upptäcker att aporna stjäl och går ut. Samma som ovan jag upptäcker att folk är emot för att de tror att det går bra för mig.

Även börjar förstå att det är likdelarna som har givit info om familjen Jackson till sin kompis fågeln.