2, Stavfamiljen

2 av stavar eller stavtvåan

Detta kort kom upp när jag kände att det spelar mig ingen roll om folk skiljer sig och det kommer in en ny person in i deras liv som är bra människor. Allt som har med dem att göra bra som dåligt vill jag inte längre ha in i mitt liv.

Inget av dem kan någonsin göra något för att jag ska kunna ha förtroende eller viljan att ha dem kvar i mitt liv.

Mediumet A.W slippa smöra för att hon var duktig och Dr M.A slipp smöra för att kunna få konsultation av henne. Samt att vakna upp och inse att det inte finns någon nostalgi för tiden 2009-2011 och legendtiden. Att helt enkelt vakna upp och välja bort skit från sitt liv med hull och hår. Oavsett om de kommer med något bra eller dåligt. Man vill inte längre att de ens själva ska smöra utan man vill inget med dem längre.