De klädda korten, Stavfamiljen

Riddare i stavar eller stavprinsen

Sista april första gången man känner att man ej reagerar på något man verkligen annars får ångest bara av att se.

Men en utpräglad arrogans kan han få sina medmänniskor att känna sig tillinetgjora av ska och underlägsenhet.

Negativ att vissa  människor tror att de äger en och kan köra med en. De ger en order på ett nedlåtande sätt. Tack och lov så kommer dessa aldrig åt mig mer för skulle de säga något nedlåtande så nonchalerar jag dem bara.

När någon frågar dig om du får uppmärksamhet när de inte är närvarande. Dvs det är en självklarhet att de får uppmärksamheten först men de är ändå lite osäkra och korkade att de stället en sådan fråga. Som om man skulle svara “ja när du ej är med då får fula jag uppmärksamhet för vi båda vet att du ser bättre ut”.

1 april 2023

Upptäcka universums lagar att man ej ska önska någon ont utan be universum ta hand om det till min fördel. Russinet kom till mig och det var jobbigt med russinet. En dag hoppar russinet ut ur kakan med glädje och de andra blir också glada. Fast jag vet att det ändå är en process fortfarande bara båda har råd. Samt jag blev också extra provocerad hur dåligt föräldrarna mådde när russinet befann sig utanför kakan. Varför gjorde de allt för att splittra på oss, men lider av att de är splittrade. Så jag ber nu att universum ska ta hand om dem och den som är mig närmast på bästa tänkbara sätt till min fördel.