4, Myntfamiljen

4 av mynt myntfyran myntfamiljen

Myntfyran innebär att folk blir som de umgås.

Man funderar ibland på hur folk tex kan umgås med måillafejjan. Sedan minns man tillbaka första gången man själv träffade denna person att man kände att personen redan från början var långsam och efterbliven. Allt med personen var liksom helt fel. En som man inte orkar med och hade inget gemensamt med. Därför så är det samma med folk som dras till denna person dvs folk man inte kommer orka med i längden.

Tex dagen då en människa inte längre bli legend dvs onårbar när man möter dem. Ex dammvippan.

Detta kan också vara en vidrig partner som in i döden försvarar sin familj och fryser ut dig. Som bagatelliserar dina känslor, men sen kan stolt säga att svarta änkan har gråtit inför honom. Som om han gick på knark och inte känner dig. Samt inför dig kan säga att han inte kan leva en dag utan sitt syskonbarn. Säga det till någon som själv har barnlängtan. Verkar vara helt bort i huvudet på ett vidrigt sätt och onårbar på alla sätt. Att jag alltid ska komma med bra nyheter och människan med dåliga. När det gäller hans familj då mår han bra och är positiv som om jag vore främmande.