2, Bägarfamiljen

2 av bägare eller bägartvåan

En omöjlig skit kommer tillbaka utan att du ens lägger energi på skiten. Dvs svara änkan.

När man väl inte ens reagerar på människor kryper de tillbaka när de längre inte har ett värde kvar på ont eller gott. De bara är de bara är något i rörelse.

Negativa är folk som stjäl tex Linda, Pey,

W blir delägare utan att jobba

Du upptäcker att inte ge (Emma) är samma sak som att ta emot. Du lär dig att sluta ge helt enkelt.

Det positiva med detta kort att du utan skuld och samvete slutar betjäntera folk som aldrig lyfter ett finger för dig. Folk satte i system att man skulle hämta och lämna deras barn, men de själva skulle inte ens göra det en enda gång. Först kanske du är rädd för konflikt och har skuld och skam. Du jobbar på det med EFT och sedan står du där som vinnare och är extra arg om de ens vågar yppa ett ord till.

Jag inser också att jag behöver först och främst sätta värde på mig innan någon annan kan göra det. Har också tagit ännu mer avstånd från siab för jag orkar inte med allt som blir system. Det ska inte längre finnas några system i mitt liv som andra har lagt dit.

Dessa människor kommer dessutom anklaga dig om något går dåligt när du har hjälpt dem.

2 av bägare i tarot
2 av bägare i tarot