Stora Arkanen

Stjärnan 17

Vilken tur att en ovän ej förlät första gången eftersom du behövde få bättre självkänsla och inte bli superglad över förlåtelsen. För dig ska det vara sak samma om människan finns eller inte i ditt liv vilket det gör när människan själv kommer tillbaka. Lite som Susanna dvs du vill inte ens ha människan i ditt liv längre.

Du är stjärnan du är huvudpersonen i ditt liv ingen annan.

Negativ H utbrott som gör att jag aldrig mer vill göra business eller ens prata business med honom mer. Det är också meningen för ska man satsa och jobba gör man det för sin egen skull inte för att någon annan ska slippa jobba. Fel orsak att lägga så mycket energi på. Fel av någon annan att jaga och piska för att själv slippa jobba. Det ska inte vara slavhandel. Har du heller inga barn vem jobbar du då för? En parasit som redan har 3 barn som kommer ta hand om honom.

Stjärnan innebär tur att folk visar sin värsta sida så att du blir av med den typen av problem.