De klädda korten, Svärdfamiljen

Riddare i svärd eller svärdprinsen

När detta kort kommer upp betyder det att du verkligen har makten på din sida att ändra något att dra undan mattan för dina motståndare.

Tex någon svärtar ned ditt namn med förtal och du har all makt att eliminera allt skvaller som finns genom att bara trycka på en knapp som kommer förändra tjallarens liv. Här funderar du om det är rätt att trycka på knappen för att få slut på eländet. Du väljer till slut att göra det då du också har gränser och är trött på folk som ska sprida osanningar om dig och inte låta dig komma till tals.

Du behandlas orättvist eftersom det är dig man sprider rykte om. Samt folk som också hjälper till att sprida det vidare. Folk som ens sitter och har empati för någon som ljuger om dig och hänger ut dig på ett brutalt sätt. Hur kan ens folk inte förstå att ondska är inte personligt. Nästa gång kan det vara deras tur.