7, Bägarfamiljen

7 av bägare eller bägarsjuan

När detta kort kommer upp slutar du ge till dem som redan har tagit för mycket av din energi redan.

Tex Ett företag hör av sig och har bråttom att du lägger ut 22 länkar på olika sidor. De ber om detta innan helgen för att se om sidorna ger utdelning. Sedan hör de inte av sig mer. När de väl hör av sig ber de dig ta bort alla länkar då de har ångrat sig. De i själva verket har redan fått vad de önskar dvs vill sälja under helgen genom dig och sedan sätta stopp för hela affären.

Du tror att pga av att du har hotat med anmälan och fått ut vad de lovade måste behålla deras länkar i åtminstone 1 år. Du kommer på dig själv att de höll ej vad de lovad om du ej hotade dem. Då behöver du ej hålla vad du lovade heller eftersom det finns inget som längre binder dig till dem. De har handlat fel från början tagit din energi och förtjänar ingen plats hos dig. Du eliminerar dem omgående.

Det positiva med detta kort kan också vara att du aldrig har fått rätt på din sida. Din partner vägrar stå på din sida men helt plötsligt håller med dig om att du hade rätt att ignorera hästen på flygplatsen. Dvs du vill visa tydligt inför en person att du längre inte tänker ha med människan att göra och din partner äntligen ställer sig på din sida fast med korkade meningen “jag ser inte henne värdefullare än dig längre”. Här kan du inte längre ha respekt för honom heller. Det ska inte spela någon roll vad han tänker hädanefter. Vem var hon att sätta mer värde på?

Samt det positiva också när jag slutade hämta Toaborsten varje morgon för att åka tillsammans till kontoret. Jag hade lyckats skaka av mig henne och kände inte längre att jag var bunden till att ställa upp.

7 av bägare