8, Bägarfamiljen

8 av bägare eller bägaråttan

När bägaråttan eller 8 av bägare kommer upp så har du länge haft höga krav på dig pga av dåligt samvete. Du har tagit emot någon pga av att du tycker synd om personen och inte för att du själv har velat umgås. Sedan hjälper universum dig (8) som är universums tal att du faktiskt inte behöver dåligt samvete. Universum avslöjar för dig att denna person inte har så rent mjöl i påsen. Denna personen har inte ens varit tacksam för vad du har gjort för personen under alla dessa år.

Tänk vilket tålamod att alltid vara till hands. Nu äntligen kan du enkelt säga nej till BU utan minsta dåliga samvete. Detta kort kommer även upp när du behöver en person (likdelarna) som mest så ger dig sig i väg. Dvs det positiva är att du kan ge dig i väg utan samvete och det negativa är att någon annan bara ger sig i väg utan samvete.

Detta kort kommer även upp när du vill hyr “chargosh” lägenhet och hon väljer att säga upp den. Hade det varit jag hade jag gjort allt för att hon ska få lägenheten. Hon bjöd inte ens på sin dotters bröllop. Hade det varit en annan person hade hon både hyrt ut och bjudit till bröllopet. Hon pratar mycket, men hon är inte så uppoffrande utan andra går hela tiden före. En som inte vet vem hennes riktiga vänner är. Detta innebär också att man kan vara villkorslös gör bara det som gagnar en precis som mediet Marita en gång sa när hon var hos mig. Uppoffra dig inte för något för ingen gör det för dig heller förutom min egen syster. Skit i resten och var villkorslös!

8 av bägare
Detta är 8 av bägare dvs någon som vänder ryggen och känner sig färdig med dig. Eller du känner dig färdig med en person.