De klädda korten, Svärdfamiljen

Kung i svärd konung i svärd svärdkungen

När detta kort kommer upp har du fått en uppenbarelse något du länge. länge har längtat efter kan du nu visualisera och verkligen även i en dröm känna är sanning. Du kan tex känna enorm kärlek till ett barn du aldrig har mött.

Detta kort kommer även upp när du ej ska göra business med vissa människor som Bo som jobbar med MLM låtsades ha sjuka barn hemma flera gånger i rad. Kicki som är på intensiven varje gång. Maria A som har haft översvämning hos sig. Katrin som verkligen kunde försvinna ur tomma intet.

Samt du tar heller inte folk på allvar när de har vårdnadstvist om sina barn och hotar med självmord. Eller när någon på en kulturnatt säger saker som då kändes helt rätt som nu är helt fel. Du tar inte dessa tönt på allvar ett dugg.

Även webbyårn som tog betalt och inte gjorde ett dyft är av samma karaktär. Dessa heter digital mediabyra.se och det är stor varningstecken de är redan dömda och är brottsliga.

22 augusti 2023

Trollet kan du göra precis vad som helst för och när det ej passar så slamrar trollet igen en dörr och blir helt onårbar samt ger dig en känsla av att du är en stalker dessutom. Precis som ovan att du inte ska göra business dvs Bo och Kicki så bör du nog också ta tillbaka din mark här och inte förlora dig själv för att tjäna 100 kr extra. Detta kommer annars smaka mer än det kostar och personen kommer aldrig vara dig till mötes varken nu eller i framtiden.