De klädda korten, Svärdfamiljen

Riddare i svärd Svärdprinsen

När du får upp detta kort betyder att du har tagit helt avstånd från människor du förut gjorde allt för att stå nära. Tex om de ska köpa en verksamhet så vill du inte att de ska blanda sig in i din familj. Förut hade du velat att de skulle bli delägare med din familj för att hålla dem nära. Nu vill du för allt i livet att de ska hitta andra människor att blanda sin smuts med.

Du ser dem så korkade och smutsiga att du vet att vem de än blir delägare med så kommer det skita ned sig totalt. Därför vill du bespara din familj på skiten och vill bara ha bort dem.

Att du också känner att inget av det goda du gör har något värde därför börjar du dra dig undan dem. Du kan aldrig ändra på andra du kan bara ändra på dig själv. Du behöver också bli ännu starkare i dig själv så att de heller inte kan köra allt på sina egna villkor. Du har en gång försökt bli accepterad av dem utan resultat.

3 oktober

Någon du litade på som gjorde sitt jobb NATEEN visar sig inte har gjort sitt jobb på 2 månader och ändå tagit betalt. Du ställer frågor människan svarar inte ens på frågorna fast att du säger “detta var en fråga”. Hittills har personen sagt ja till allt du har kommit med. Samt också sagt att människan klarar av mer och undrar varför du ger mindre jobb.