4, Stavfamiljen

4 av stavar eller stavfyran

När du får detta kort innebär att du äntligen ser glimten av din högsta önskan i livet. Du kommer aldrig mer få en större önskan än detta. Detta går inte ens att köpa för några pengar i världen men vägen dit kostar dig pengar, svett och tårar.

Att drömma och få en vision av det man älskar mest. Att se den du älskar och bara säga oj, oj oj vad jag älskar dig.

4 av stavar tarot

Detta kort innebär också att du slutar att jämföra dig med andra. Tex en tönt som alltid åker utomlands och du upptäcker att de egentligen är ensamma människor som kan ta vem som helst som sällskap och åka utomlands med. Samt universums lagar där du alltid är rädd att andra ska få det bättre än dig. Om du bär på den rädsla så ska du veta att allt redan har skett. Det spelar ingen roll om folk tex planerar större familj när de redan är friska nog att kunna göra det. De är redan friska vare sig andra mår dåligt av det eller inte.