Tyda symboler andekontakt

Ser du symbolen för 3 enigheten?

Detta kan också betyda att det är två personer som önskar bli 3. Dvs det är något som hela tiden fattas för att bli enig. Det kan också innebär att man tar sin kandidat examen men har inte magisterexamen för att få jobb. Det är hela tiden något som fattas för att allt ska bli perfekt.

Bilden som jag fick var av halm så det fanns inget öga i mitten dvs seendet finns ännu ej men möjligheten finns inom räckhåll.

Tre enigheten en symbol som står för Gud och för att livet ska bli komplett.

Tredje ögat innebär egentligen medvetande. Om du tex har frågor kring något specifikt och ser något som ser ut som ovan symbol fast utan ögat i mitten. Innebär att du har allt som behövs för att nå din dröm men du vet bara inte hur du ska nå dit. Du behöver meditera mer och få fram svaret. Bästa sättet är att söka svaret inom dig själv och inte genom andra som tror sig kunna vägleda dig inom din hälsa. När det gäller din hälsa vet du bäst själv och förlita dig aldrig på någon annan.