Bägarfamiljen, De klädda korten

Riddare i bägare

När du får upp detta kort har du kommit fram till en visdom om att inte vilja förändra människor som inte sätter värde på dig. Dvs du slutar väntar på att de ska sätta värde på dig. I stället jobbar du på att själv sluta sätta värde på skiten. Du kan tex använda dig utav verktyget EFT och plocka bort dem helt från ditt sinne. Detta gäller tex Bivilfara.

För om du gör tvärtom och vill ha kvar dem då vill du även ha kvar den energi de levererar till dig liv dvs lägre värde åt dig. Om du då behåller detta låga värde vad tror du händer då? Jo dessa kommer fortsätta sätta lågt värde på dig och du kommer försöka behålla dem med alla medel. Sedan kommer du attrahera in flera som gör samma sak mot dig.

Plocka bort skiten från ditt undermedvetna, sätt värde på dig själv så att de som kliver in i ditt liv inser ditt värde. Man ska inte behöva betala folk 80 % för att få 20 % tillbaka. Det blir inget kvar av din egen värdefulla tid till slut. Du ska inte behöva bli glad för att de kanske sätter värde på dig.

Vissa vill också bestämma vilka problem du får ha tex sköldpaddan A.W

Positivt också när töntiga människor får utbrott på en restaurang för något gammal som folk provocerar med. De ser bara ut som studsande skithögar i dina ögon till slut. Du börjar se hur låga de är och hur snabbt andra kan provocera dem.

Du kan ha ödslat dina känslor på folk och upptäcker att du inte får något tillbaka. Du slutar verkligen ödsla tid på folk som ändå inte ser det goda du gör. De utnyttjar det och ger inget tillbaka.

Hämta en docka lägg dockan i köket i stället för detta ger mer än att ta hand om ovan personer.

Riddare i bägare
Riddare i bägare