4, Svärdfamiljen

4 av svärd eller svärdfyran i tarotkort

Detta kort kan även komma upp när du har bestämt dig för att bearbeta en nära vän du verkligen vill bli av med i dina tankar. Du har glömt bort en människa under flera år och nu inser att du verkligen behöver bearbeta sveket.

Du har också att göra med en person som skulle kunna blund för en trafikolycka och gå sin väg om ingen såg att människan var ett vittne. Jag talar om likdelarna som hade med en smugit i väg. Samma nivå som måillafejjan dvs toaborsten.

På bilden ser du någon som vänder ryggen och går utan att en konflikt har skett. Det handlar om grymhet själviskhet att man vänder ryggen för att man inte vill vara en medmänniska. Personen som vänder ryggen har inte ens en konflikt att ta itu med. De ger dig ingen chans att försvara dig utan tiger ihjäl dig. Den enda utvägen i sådana fall är att bearbeta dessa och få bort dem helt från ditt psyke och aldrig mer ta ett första steg mot dem ALDRIG!!!!!

Kan också vara en person som anklagar dig för att vilja umgås för ett syfte tex att du vill spå dig. Som om det du har gjort inte syns för personen. En stor besvikelse känner du och från det datumen ger du inte mer än vad du har råd med. Du har också ett värde du behöver inte offra dig helat iden. Samt en person vi kallar för hästens k vänder dig ryggen redan från första början dvs utan konflikt. För någon annan har redan tala illa om dig.

Alltså andra talar illa om dig, vilket gör att folk inte vill höra vad du har att säga utan vänder ryggen direkt.