De klädda korten, Stavfamiljen

Konung av stavar stavkungen

När detta kort kommer upp uppmanar den dig till att inte springa efter någon som har valt bort dig. BB som inför folk säger att hon tar sig tid för dig för att hon är en god människa fast att det är du som ställer upp för att hämta och lämna dem varje vecka.

Människan säger också att hon inte är kär i sin man till alla. Som om folk skulle se upp till henne om hon inte är kär. Då kommer folk undra vad som fattas henne eftersom hon inte fick någon som tycker om henne.

Dessa kom även upp gällande töntens kvinnliga kompis som egentligen är arab, Shrek, hästan och svarta änkan. De är i samma kategori dvs ge bara upp dem.

Bivilfara berättade hur mycket folk hade gjort för henne som om jag skulle börja tävla med dem. Bra då kanske det är dax för dig att göra något tillbaka till dem eller hur? Vad har ens deras relation med henne att göra med mig?