1, Myntfamiljen

Ess av mynt dvs myntesset

När du får upp detta kort så har du tagit ett beslut. Du vill längre inte vara delägare med Beteende Banken. Du känner dig inte prioriterad. Personen ringer bara när hon behöver dig. Om du ringer eller är i behov kan hon hitta på saker som barnen ville inte vara ensamma. Men när hon ska ut och äta med arbetskamrater då verkar barnen kunna klara sig i flera timmar.

Hon är inte parhästen jag hade hoppats på. Hon verkligen sviker en och säger saker som jag vill inte att du ska tro att jag struntar i dig. Eller säga inför folk att hon är med dig många gånger för att vara snäll för att du är du. En person som tror att lägga ned 1 timme i veckan gör henne till miljonär. Man får säga till andra delägare att hon gör halva jobbet fast att det var jag som fick göra allt. Hon visar inte minsta glädje eller intresse för projektet. Allt ovan kände jag kring nov-dec 2023

Detta påminner även om en gång när en iranier och indier kom för att göra ett samarbete. De hade tomma idéer och det ledde precis ingen vart. De var snälla men det ledde verkligen ingenvart.

Samt detta kort kommer även upp när det gäller folk som har vänskap på sina egna villkor. Likdelarna, ögonen högt i pannan och så klart ibland Xargosh. De ska alltid säga “jag har valt dig i dag för du är bättre än de andra” Dvs valet ligger hos dem och deras beröm i vänskap luktar skit.

Samt drömmer om att jag får avsmak från tönten och sedan får höra att tönten har skiljt sig.

Ess av mynt
Ess av mynt