Klädda korten, Myntfamiljen

Kung av mynt

2024-01-01

När du får upp detta kort innebär det att du inte längre tror att andra kan mer än dig i affärer. Du tar kommandot och kör ditt race med priser och ser att andras idéer var helt galna och idiotiska. Du kommer till en punkt där du börjar ifrågesätta vad den andra personens funktion är. Du hämtar kunder personen skrämmer bort dem inser du.

Du är också väldigt principfast och får det svart på vitt. Om personen ovan vore logisk skulle inte vi förlora Jennie F som vill ha kryddor i sitt eget varumärke. Vad förlorar vi om vi hämtar kunder till våra leverantörer som ger oss en provision på allt i all evighet. Att få 500 kr i månaden eller få noll kronor i månaden vilket väljer den kloke? Han valde noll kronor i månaden och fortfarande tycker att han har gjort rätt. Tror att mirakel ska ske i bolaget att helt plötsligt knackar kunderna på. Ingen knackar på en dörr som har ockerpriser INGEN!

Kung av mynt
Kung av mynt

Detta kort kom även upp när jag blev av med min första delägare Jennifer S. Samt detta kom även upp i negativ form när jag fick missfall.

Det positiva med detta kort är att du blir av med något som var ekonomisk börda dvs du tar kontrollen. Det negativa med detta kort är att du blir av med hälsan det som är mest kärt för dig. Då hälsan är viktig i ditt liv kanske du då ska testa aloe vera olja som är bra både för kropp och själ.