Ett i Tarot, Stavfamiljen

Ess av stavar dvs stavesset i tarot korten

När du får upp detta har du helt bestämt dig för att aldrig vilja ha tillbaka en person i ditt liv. Denna person har kränkt dig inför grupp flera gånger. Denna person har varit på jakt efter dig hela tiden utan att andas en enda gång. Du vet vad detta är och vill verkligen aldrig mer ha dessa personer.

Det spelar ingen roll i vilken form de närmar sig du vill verkligen inte ha f.d delägare måillafejja toaborsten eller den undernärda bajset S i ditt liv mer. De är så sjuka att du vill inte ens svara på deras mail eller något annat. Du tycker att det finns inget att säga en död själ.

 

Ess av stavar dvs stavesset i tarot korten
Ess av stavar dvs stavesset i tarot korten

Det negativ också att hitta en knöl i bröstet dvs finns ingen återvändo måste behandlas eller dö. Samma med ovan personer måste dö från ditt liv och du har bestämt det.