3, Stavfamiljen

3 av stavar i tarotkorten

När detta kort kommer upp har du länge velat ha en kalkon i din familj. Sedan vaknar du helt plötsligt upp och inser att denna person hade stressat dig hela livet och kört med dig. På det också skulle du inte vara välkommen och människan skulle inför dig bara bjuda sin egen familj på allt.

Det du redan såg hos din partner skulle du se tusen gånger om hos denna person. Människan skulle vrida in och ut på hela släkten och familjen med sin falskhet. Man måste hela tiden komma ihåg hur människor fungerar innan man tror att de är pusselbiten som saknas. Det finns en anledning till att denna aldrig kom in i familjen. Dessutom en mycket stor anledning. Hon skulle dessutom slänga ut andra eller bara ge mat till sina egna bröder inför dina bröder. En psykopat utan dess like. Man blir ej lika sårad av främmande därför passar de in vad de än gör. Om någon i familjen är sjuk så blir det en trauma. Tack Gud för att denna aldrig blev en del av min familj TACK!

På bilden ser man en person som vänder ryggen till helt och hållet.

3 av stavar i tarotkorten
3 av stavar i tarotkorten