Stora Arkanen

Kejsarinnan tartotkort

När du får upp detta kort handlar det om att du har beslutat dig för att en person kan blockera dig vid minsta lilla fel. Själva har de varit som demoner i ditt liv. Detta gäller kalkonens dotter där jag bara skrev en mening om en annan person dvs svarta änkan. Med meningen blev jag blockerad. Svarta änkan kan ringa dem när hon vill och klaga över alla och detta är helt ok från deras sida.

Jag känner verkligen inte en gram känsla för dessa människor och kommer aldrig mer att göra det. Trots att de skickar gåvor slänger jag deras gåvor och köper inget tillbaka. För mig är de slut och de kommer aldrig tillhöra min familj mer.

Kejsarinnan tartotkort
Kejsarinnan tartotkort

Detta kort kom även upp när jag drömde om att likdelen var ledsen och att jag tröstade henne. Dagen efter fick jag höra att Hästen K bror hade avlidit och de har samma namn. När min partner ville åka dit sa jag direkt i från. När har Hästen K ens funnits för någon människa. Hon duger inte till något du ska inte besöka eller ens ringa henne. Hon har inget med oss att göra någonsin.

Att jag kan sätta regler för honom och verkligen slopa skiten från vårt liv. Nu är det mina regler som gäller jag är drottning på tronen.