Klädda korten, Okategoriserade

The moon månen enligt tarotkorten nr 18

Folk som klagar, men när du gör det så säger de att du ältar.

The moon månen enligt tarotkorten nr 18
The moon månen enligt tarotkorten nr 18

Detta kommer även upp när du har lärt dig att säga i från. Inte direkt lärt dig att säga i från utan att du också vågar säga i från. Om dina syskonbarn inte är välkomna så är inte andras det heller. Att det ens ska ha tagit så lång tid att se igenom hur mycket det har varit på andras villkor. Att människor ens ska våga säga nej till dig och själva ska härja hos dig hela tiden.

Det är som att man är inneboende hos sig själv och att andras regler gäller. Du ha huset till ditt förfogande när du är ensam och du ska inte störa om du har anhöriga. Kommer den personens anhöriga tar de över hela huset tills de går hem. Samt du måste vara delaktig också till 100 % varje gång. Nog är nog de ska inte härja eller ha barnen här när de själva inte är här.