Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Om mig

För annonsering eller samarbete på bloggen vänligen maila jennyklein@blogbiz.se

Hej!

Mitt stora intresse är naturen och hållbarhet. Att använda naturen för läkning och näring. Vi är moder jords barn och ska ta hand om henne.

2005 började jag äta mer vegetariskt. Köttet tillfredsställde mig inte längre.

2006 föddes mina tvillingar. Jag började då undersöka vad kläder innehöll, burkmaten, nappflaskorna av plast, krämer och oljor för barn..

Här köpte jag beg. kläder, tillverkade ringblomssalva för röda stjärtar och ömma bröstvårtor, gjorde egen barnmat.

Det större intresset om mat, näring kom här. Vi pressade otroligt mycket grönsaks,-fruktjuice själva.

2009 gick 1-årig kurs till dipl Örtterapeut. Vi fick lära oss ca 150 olika örter och tillverkade egna produkter av naturliga råvaror.

Sen dess har jag läst mycket både på nätet och i böcker.

2016 gick jag kurs i mother pinetree med Mira Mård. Där vi hade trumman som redskap. Vi tränade på varann och hade egna ceremonier. En spännande kurs med många känslor.

Vad har hänt sen dess? Jag har arbetat med mig själv. Pendlat mellan 2 världar. Gått in i väggen 1 gång. Och har vissa biverkningar därifrån. Men inga stora. Varit i naturen och känt på VEM jag egentligen är.

Lärt mig prata med djur, växter.. första gången jag förstod att jag gjorde det, grät jag. För det är verkligen en magisk grej.

okt -20 flyttade jag äntligen till den stuga jag drömt om. Ett blått kök. Hur häftigt är inte det? Jag såg ett blått kök och till slut hittade huset mig. Här ska jag odla, skörda ätliga vilda växter och njuta av att jag 1977 fick livet. Att jag få gå på denna jord och utföra magiska ting.

Saker sker inte bara så där, man måste ha ett flöde. En energi som inte är stagnerad.

feb -21 skrev jag 2 små häften om ätliga växter och behandling med örter för lättare åkommor. Häften som jag säljer för en liten peng för skojs skull. Detta blev helt otroligt och sålde otroligt många exemplar. Min dröm är att göra egen bok. Kanske i endast som e-bok.

Just nu tar jag endast emot kunder på distans för trumhealing och örtrådgivning. För priser och mer information se flikar

Boka via: nordenstjarna@gmail.com                    Kan vara en bild av 1 person och inomhus                  Vill du köpa kaffe online som är ekologisk och produkter för din bakning? Då ska du köpa kaffe hos Wendelins kaffe som är svensk hovleverantör inom kaffe.

Lämna ett svar

Till startsidan