Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Örter, samtal och trumhealing

All konversation sker via mejl eller messenger/dm.

Har du värk, sömnsvårigheter, eksem, utbrändhet men på väg tillbaka till jobb? Har du svårt för att slappna av, hitta din egna tid, eksem som är stressrelaterat och sömnen inte fungerar pga tankar i huvudet?

Trumhealing ger dig en avslappnande känsla i kroppen, pirrningar i kropp. Det kan kännas mycket i huvudet om du befinner dig ofta där. Energierna kan kännas när de förflyttas över i armar och ben med varmt eller kallt. Känslor kan komma till ytan och bli emotionell. Det kan även värka eller arbeta på vissa ställen där kroppen är stagnerad eller du har någon sorts värk. Blodcirkulationen börjar komma igång.

Örter hjälper dig med sömnen, avslappningen, utrensning av slaggprodukter, läkning inifrån och detta gör även trumhealing. Tillsammans jobbar de bra ihop.

Denna konsultation kom till när jag såg att det hade varit bra att slå ihop alla. För vid bara en trumhealing eller örtkonsultation har jag sett att det behövts mer.

Så att slå ihop örter, samtal och trumhealing innebär att du får trumhealing och jag känner in vad du behöver just nu. Före trumhealingen beskriver du dig själv och din livsstil. Lite var du är nu och var du önskar befinna dig.

Efter samtalet börjar jag arbetet med trumman, där jag sänder healing till det du har sökt för. Jag kollar även om det är detta som är orsaken eller det har uppstått på något annat håll. Jag söker även efter örter/ört som kan vara bra på din inre resa för bättre mående.

Jag skriver ner allt till dig via mejl och ger dig tips på hur du kan göra. Det kan vara örter vad du behöver invärtes eller utvärtes. Jag beskriver hur du ska ta dem och hur du går tillväga.  Dagen efter vill jag gärna kolla med dig hur du mår efter trumhealingen. Har det hänt något under dagen efter trumhealingen eller har du drömt något, pulserar det på något särskilt ställe dagen efter. Trumhealingen är där skal tas bort efter hand, så som man skalar en lök. Men det får ta den tid det tar. Dock kan mycket hända efter denna session.

Örterna ska i framtiden kunna beställas av mig via mejl eller pm. Dock är det begränsat just nu.

Denna session på 1 tim kostar 995kr och betalas via swish eller faktura. Tänk på om du betalar via faktura att pengarna ska vara inne på kontot före sessionen är.

Jag tar inte emot före 9.00 på dagarna och inte efter 20.00

Terry Apt – Integrative Practitioner

Till startsidan