Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Örtterapi

Örter har vi använt i många år, för hushållet genom att lägga ut örter för att hindra möss och ohyra. Det har använts örter för att dra ut demoner ur människor och rökelse i rummen för beskydd. Många “häxor” brändes på bål för att de kände till många örter som kunde hjälpa vid vissa åkommor. Fortfarande räknas det som hokus-pokus att använda rökelse, örttéer, ånga vaginan och lägga omslag med örter. Men visste du att första huvudvärkstabletten är från en växt innehållande salicylsyra? Dock tillverkas det syntetiskt nu.

Vi kan behandla hosta, förkylningar, eksem, hudutslag, värk och mycket annat. Jag skriver behandla, för bota gör vi inte. Men

Men vad krävs från dig? De råd jag ger dig vid en sån här konsultation är upp till dig vad du vill göra med. Du hjälper endast dig själv om du tar tillvara av de råd jag ger dig. Oftast kan det komma in några kostrådgivningar, då mycket beror på vad vi intar. En hälsosam mage – inga problem.

Hur går det till?

30-60min samtal om hur du mår. Där du beskriver vad du äter, hur din dag ser ut- din livsstil. Samtalet sker via mejl/messenger

Därefter berättar jag vilka örter som kan vara bra för dig att använda. Hur du ska använda dem. Detta skriver jag ner i ett mejl till dig så du har allt.

Pris: 750kr

Boka via nordenstjarna@gmail.com

Brunört ~ Alchemillas Apotek

Till startsidan